Test psihologic, sanatate mentala

Lista articolelor despre test psihologic si sanatate mentala pe AflaCum.ro

Articole despre test psihologic si sanatate mentala

Citeste cele mai noi articole despre test psihologic si sanatate mentala publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre test psihologic si sanatate mentala, pe AflaCum.ro!

Psihologii folosesc, adesea, teste cu imagini ambigue pentru a evalua personalitatea unui om. Astazi, iti prezentam un astfel de test. Vei putea sa iti dai seama cum stai cu sanatatea mentala si ce trebuie sa faci daca ai probleme.

Priveste imaginea de mai jos, pentru maximum 10 secunde.

Testele de personalitate sunt foarte multe, diverse, amuzante si pentru unii cel putin controversate. Daca esti fanul genului, astazi, ti-am pregatit un test simplu, simpatic si care iti va dezvalui cateva chestiuni despre Eul tau.

Tot ce trebuie sa faci este sa privesti imaginea de mai jos. Care triunghi te atrage mai mult, iti sare in ochi, asa cum spunem noi, romanii?

test personalitate triunghiuri

Daca doriti sa fiti sanatosi din punct de vedere mental si fizic, iata cateva sfaturi de urmat:

1. Beti pana la 8 pahare de apa pe zi, deoarece aceasta va da energie si ajuta la pastrarea sanatatii pielii.

2. Respectati Piramida Alimentara si consumati maxim 6 portii de paine si cereale, 2-5 portii de fructe si legume si 2 portii de lactate si carne pe zi, pentru a va asigura aportul necesar de vitamine. Puteti, de asemenea, sa consumati ocazional grasimi, uleiuri si dulciuri, pentru a avea o dieta echilibrata.

Modul in care percem o imagine, la prima vedere, poate spune foarte multe despre gandirea noastra. Iar gandirea influenteaza in mod decisiv vietile oamenilor, pe toate palierele, de la munca pana la relatia de dragoste. Elocvente, in acest sens, sunt imaginile compuse si cele care produc iluzii optice.

Aceste teste sunt sunt folosite frecvent de psihologi pentru a intelege mai usor modul cum functioneaza psihicul unei persoane. De multe ori, un astfel de test releva lucruri pe care nu le stiai despre tine.

Astazi, ti-am pregatit un test prin care o sa afli cum te indragostesti si cum iubesti. Sa incepem! Priveste imaginea de mai jos!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.