Testosteron, alimentatie barbati

Lista articolelor despre testosteron si alimentatie barbati pe AflaCum.ro

Articole despre testosteron si alimentatie barbati

Citeste cele mai noi articole despre testosteron si alimentatie barbati publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre testosteron si alimentatie barbati, pe AflaCum.ro!

O dieta corecta va avea un efect pozitiv asupra siluetei tale. In plus, poate restabili echilibrul hormonal. Consumand anumite produse alimentare poti ridica nivelul de testosteron; iar asta face un barbat mai atractiv pentru sexul opus!

Iti prezentam, astazi, o lista de 12 produse pe care barbatii trebuie sa le sa includa in alimentatie, daca vor sa devina cuceritori de inimi.

1. Carne. Nutritionistii nu sunt inca decisi cu privire la carne. Cat de sanatoasa este, cat de daunatoare? Cum trebuie gatita? Sunt intrebari la care acesti specialisti iti vor da raspunsuri diverse. Un lucru este, insa, cert: consumul de carne creste nivelul de testosteron. Asta se intampla mai ales daca mananci carne slaba in grasimi. La fel de important este sa n-o consumi in fiecare zi.

Testosteronul este un hormon sexual masculin care mentine caracterele sexuale secundare masculine. El este produs in testicule, dar si in ovare, in cantitati de 7-8 ori mai mici! Desi organismul produce in mod natural acest hormon, uneori este administrat artificial pentru a trata anumite afectiuni. La fel ca in cazul oricarei injectii subcutanate, testosteronul trebuie adminsitrat cu grija, in conditii de igiena, pentru a diminua riscurile unei infectii.

Cum sa faci terapie cu testosteron. Cand este necesara aceasta terapie:

1. Cand si de ce este este prescris testosteronul. Testosteronul este, de obicei, prescris pentru a trata hipogonadismul masculin- o afectiune care se dezvolta atunci cand testiculele nu functioneaza corect. Cu testosteron se mai trateaza:

Testosteronul este hormonul sexual masculin care mentine caracterele sexuale secundare masculine. Cu alte cuvinte, performanta sexuala a unui barbat pe termen lung este influentata, in mare parte, de echilibrul hormonal.

Din pacate, in mod natural, nivelul de testosteron scade pe masura ce barbatul imbatraneste. Procesul incepe, in general, in jurul varstei de 30 ani si se accentueaza pe la 38-40 ani. Trecerea anilor afecteaza indiscutabil concentratia de testosteroni, insa acest proces ireversibil poate fi incetinit cu ajutorul unui stil de viata echilibrat. Iata cateva metode naturale prin intermediul carora poti mentine nivelul optim de testosteron:

1. Fa sex frecvent. Conform studiilor, dupa un contact cu partenera, organismul unui barbat produce mai mult testosteron. Aceasta este una din modalitatile cele mai placute si mai simple de a creste cantitatea acestui hormon.

Citeste prospectul medicamentului Testosteron si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: La barbati: eunucoidism, climacterium, impotenta sau sterilitate prin deficit androgenic; criptorhidie post-pubertala cu hipogonadism; ca medicatie adjuvanta in stari de deficit proteic (convalescenta, postoperator, osteoporoza, fracturi care nu se consolideaza, ciroza, anemie aplastica).

La femei: cazuri selectionate de tulburari de climacterium, dismenoree, sangerari uterine functionale, mastita cronica; pentru prevenirea tumefactiei dureroase a sanilor postpartum si pentru suprimarea lactatiei; ca tratament paleativ in cancerul mamar progresiv si cancerul endometrial.

Citeste prospectul medicamentului Undestor si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Terapie de substitutie hormonala cu testosteron in tulburari hipogonadice masculine, de exemplu: dupa castrare; eunuchoidism; hipopituitarism; impotenta de natura endocrina; simptome ale climacteriului masculin, cum ar fi scaderea libidoului si slabirea activitatii mentale si fizice; anumite tipuri de infertilitate, datorate tulburarilor de spermatogeneza. In plus terapia cu testosteron se poate recomanda in osteoporoza deficientei androgenice.

Compozitie: Fiecare capsula contine 40 mg testosteron undecanoat dizolvat in acid oleic.

Intrinsa este un plasture transdermic (un plasture care elibereaza un medicament prin piele).

Plasturele elibereaza 300 micrograme testosteron substanta activa in 24 ore.

Pentru ce se utilizeaza Intrinsa?

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa