Tocana

Lista articolelor despre tocana pe AflaCum.ro

Articole despre tocana

Citeste cele mai noi articole despre tocana publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre tocana, pe AflaCum.ro!

Tocana cu carne de vita este cel putin la fel de gustoasa ca si cea preparata cu carne de porc sau pasare, doar ca procesul termic dureaza mai mult.

Pentru ca tocanita sa fiarba mai repede si carnea sa fie frageda, puteti folosi carne de manzat.

Ingrediente:

Tocana de vitel este un preparat traditional romanesc care se prepara in special in sezonul rece si se serveste alaturi de muraturi.

Ingrediente:

- un kg carne,
- o lingura de untura,
- o ceapa,
- o lingurita de faina,
- 1 paharel vin,
- 2 - 3 cesti zeama de carne,
- o lingura de bulion,
- un catel de usturoi,
- sare, piper.

Mod de preparare:

Tocana de carne sau de legume este un preparat traditional romanesc care se serveste cu mamaliga si patrunjel.

Ingrediente:

- 1,250 kg carne,
- 1 lingura de untura/ulei,
- 4 cepe mijlocii,
- 5 rosii sau 1 lingura de bulion,
- 1 praf de faina, sare, piper.

Mod de preparare:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.