Toradol, analgezic

Lista articolelor despre toradol si analgezic pe AflaCum.ro

Articole despre toradol si analgezic

Citeste cele mai noi articole despre toradol si analgezic publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre toradol si analgezic, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Toradol, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Toradol este indicat in tratamentul de scurta durata al durerii acute moderate sau severe care necesita analgezie de nivel opioid. Nu este indicat in afectiuni dureroase cronice.

Analgezic

Citeste prospectul medicamentului Toradol, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Toradol este indicat in tratamentul de scurta durata al durerii acute moderate sau severe care necesita analgezie de nivel opioid. Nu este indicat in afectiuni dureroase cronice.

Analgezic

Printre cele mai recomandate suplimente alimentare de care organismul are nevoie in sezonul rece se numara propolisul.

Acest produs apicol contine o multime de nutrienti, cu beneficii miraculoase asupra sanatatii. Folosit inca din antichitate pentru tratarea diverselor afectiuni, propolisul are origini grecesti, iar din punct de vedere etimologic inseamna "inaintea cetatii", in sensul ca propolisul este un scut folosit de albine ca sa isi protejeze stupul.

Proprietati:
Propolisul contine o multime de substante nutritive cu rol terapeutic. Cele mai importante sunt acidul ferulicflavonoidele, aminoacizii, siliciul, magneziul, cuprul si substantele antibiotice.

Citeste prospectul medicamentului Xefo, comprimate filmate de 4 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Xefo 4 mg se administreaza pentru tratarea durerilor de intensitate medie si puternica, pentru dureri articulare, reumatismale si artroze.

Compozitie: 1 comprimat filmat contine 4 mg lornoxicam.

Citeste prospectul medicamentului Thomapyrin si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Dureri moderate pana la puternice, de exemplu, cefalee, dureri de dinti, dismenoree; febra, inclusiv febra asociata racelilor sau proceselor inflamatorii.

Compozitie: Un comprimat contine: 0,250 g de acid acetilsalicilic, 0,200 g de paracetamol, 0,050 g de cofeina.

Citeste prospectul medicamentului Thomapyrin C si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Dureri usoare, pana la moderate si chiar puternice, de exemplu, cefalee, dureri de dinti, dismenoree; febra, inclusiv febra asociata racelilor sau proceselor inflamatorii.

Forma de prezentare: Un comprimat efervescent contine: 0,300 g acid acetilsalicilic, 0,200 g paracetamol, 0,300 g acid ascorbic.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Tramal, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Paracetamol 120/200 Berlin-Chemie si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Paracetamol 500 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii:...
Citeste prospectul medicamentului Paracetamol, supozitoare si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii terapeutice:...
Citeste prospectul medicamentului Zaldiar si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Combinand efectul rapid...
Citeste prospectul medicamentului Zaldiar, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Zaldiar...