Zacusca

Lista articolelor despre zacusca pe AflaCum.ro

Articole despre zacusca

Citeste cele mai noi articole despre zacusca publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre zacusca, pe AflaCum.ro!

Zacusca! O gustare pe care orice roman o adora. Cati stiu sa o prepare, insa? Multi, cel mai probabil...Daca nu te afli printre cei multi, dar doresti sa faci o zacusca de vinete clasica, la tine acasa, noteaza reteta pe care ti-am pregatit-o!

Ingrediente:

- 3 kilograme de vinete;

Zacusca -un aperitiv foarte apreciat de romani, pe care gospodinele desavarsite il prepara in fiecare an, in perioada toamnei. Sunt mai multe tipuri de zacusca. Noi ne vom opri, astazi, asupra celei cu fasole, una dintre cele mai gustoase variante de zacusca.

Zacusca cu fasole poate fi preparata in 3 moduri. Complexitatea acestor retete este medie. Timpul de preparare - intre 2 si 5 ore, in functie de cantitatea pe care doresti sa o prepari.

Reteta 1. Ingrediente:

Zacusca de peste face parte din grupa conservelor de iarna.

Ca si in cazul marinatei de peste, la aceasta reteta se poate folosi orice peste, cu conditia sa fie unul proaspat, cu putine oase. Zacusca de peste este ideala la masa de dimineata, cand se poate servi pe paine, asemeni aceluiasi preparat obtinut din legume.

Pentru zacusca de peste, se folosesc urmatoarele ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.