Coafuri

Afla ce coafuri se poarta in fiecare sezon, dar si ultimele informatii despre ingrijirea adecvata a parului, ca sa fii perceputa in societate asa cum iti doresti.

Otetul de mere nefiltrat constituie un tratament excelent pentru par si scalp, fiind un inlocuitor ideal al tratamentelor costisitoare si de lunga durata.   

Parul impletit spic este o coafura foarte versatila, ce se preteaza atata la ocazii speciale, cat si in viata de zi cu zi.

Una dintre schimbarile de look la indemana oricui este vopsirea parului. Parul roscat atrage atentia tuturor, insa cel blond este mereu la moda.

Puteti conferi volum parului fara a apela la serviciile costisitoare ale unui hairstylist si fara a tine cont de lungime sau textura, prin simpla tapare a acestuia.

Majoritatea persoanelor apeleaza la servicii profesioniste pentru vopsirea parului, mergand la saloane de coafura, ce pot fi destul de costisitoare.

Daca ti-ai vopsii parul si nu a iesit asa cum voiai, poti grabi procesul de estompare folosind cateva metode diferite.

Suvitele schimba aspectul unei coafuri, dand volum si stralucire parului.

Iata cateva metode de ondulare a parului fara a apela la ajutorul unei coafeze:

Parul negru poate fi greu de ingrijit.

Daca doriti sa va schimbati nuanta parului, intr-una mai deschisa, puteti apela la decolorare.

Schimband culoarea parului poti schimba modul in care arati.

Parul gras este o problema delicata pentru cei care sunt in aceasta situatie. El necesita o ingrijire speciala pentru a-l face sa arate bine.

Luminozitatea parului blond poate scadea de-a lungul anilor.

Multe metode si tehnici de indreptare a parului necesita aplicarea produselor chimice concentrate. Aceste substante chimice pot aduce efecte negative pentru firele de par si scalp.

Parul inchis la culoare prin natura este aspru.

Extensiile de par pot fi o modalitate foarte buna de a-ti imbunatati aspectul parului tau.

Parul bufant poate fi un cosmar pentru majoritatea femeilor.

Coafura tip coada de ponei nu este doar pentru fetite. Adolescentele si femeile mature o pot purta de asemenea. Secretul este sa stii cum sa o porti corespunzator. Iata cateva moduri in care poti purta o coada de ponei.

Parul lung este mereu la moda si, dincolo de asta, ofera foarte multe optiuni de aranjare, astfel ca poti aborda in fiecare zi alta coafura. Dar, dand deoparte avantajele  parului lung, apar si dezavantajele: dificultate in intretinere  si costuri mari pentru ingrijire.

Parul gras este inestetic si face ca orice coafura sa arate urat.