Familie

Fie ca ai o familie sau esti pe cale sa intemeiezi una, fie ca ai copii sau esti pe cale de a deveni mama, intotdeauna ai nevoie de indrumari. Citeste sfaturile noastre despre sarcina, copii, casa, relatii sau nunta si afla cum sa iti mentii familia unita, chiar si in situatiile de stres!

Casa Copii Nunta Relatii Educatie Sarcina

Iata cateva sfaturi despre ce puteti face sau  ce puteti spune pentru a flata un barbat:  

Spuneti-i ca este extrem de atragator sau folositi un adjectiv asemanator. Oricarui barbat ii place sa i se faca complimente si sa fie flatat.

O poezie de dragoste sincera si bine gandita poate constitui calea cea mai usoara de a castiga inima persoanei iubite. Nu trebuie sa fiti poeti talentati pentru a scrie o poezie frumoasa de dragoste.

Atunci cand alegeti rochiile pentru domnisoarele de onoare, trebuie sa tineti cont de dimensiunile si de trasaturile acestora si este indicat sa optati pentru un model si o culoare de rochie, care sa avantajeze pe toata lumea.

Orice parinte are tendinta de a interveni prea mult in temele de casa ale copiilor, de cele mai multe ori ajungand chiar sa le rezolve in totalitate.

Un scop major al parintilor cu copii mici este acela de a-i obisnui sa doarma toata noaptea, fara sa se trezeasca, indiferent de pat.

Nuntile de noapte (la ore tarzii) sunt putin mai formale decat cele de zi, cele doua avand conduri de tinute diferite. Iata care este tinuta adecvata pentru o nuta de noapte:  

Sarcina este o perioada frumoasa, dar dificila din viata unei femei, cu schimbari hormonale, ce atrag dupa sine o serie de pofte.

In era Internetului tot mai multe persoane incep relatii online.

Tavile uzate pentru cuburi de gheata pot avea multe intrebuintari, datorita compartimentelor, cum ar fi: pastrarea monedelor, a nasturilor sau a altor maruntisuri.

Nu toate femeile au aceleasi simptome in timpul sarcinii si acestea pot varia de la o sarcina la alta in cazul unei singure persoane.

Nuntile si ceremoniile religioase sunt momente frumoase, pline de incarcatura emotionala.

Multe persoane sunt timide cand vine vorba de contactul cu cei din jur si intampina dificultati de comunicare, din cauza faptului ca nu vor sa-i intrerupa sau sa-i deranjeze pe ceilalti.

Organizarea unei nunti poate fi un proces destul de stresant, mai ales daca exista multe persoane implicate, care isi dau cu parerea.

Daca sunteti adolescente si nu va puteti decide pe cine sa alegeti dintre mai multi iubiti, iata cum puteti face fata relatiilor concomitente:

Daca doriti sa va puneti amprenta personala asupra nuntii si nu doriti sa fiti un simplu invitat la cel mai important eveniment din viata de cuplu, atunci iata cateva sfaturi despre cum poate fi personalizata o nunta:

Desi pare incredibil, iar o viata de om rareori trece de 100 de ani, exista voci care spun ca nu este imposibil sa traiesti mult daca iti ghidezi existenta dupa cateva principii simple, de pastrare si protejare a sanatatii.

Combinata cu conversatia, privirea reprezinta unul dintre secretele artei seductiei, valabil in cazul ambelor sexe. Iata cum puteti seduce pe cineva din priviri:

In zilele noastre tot mai multi miri opteaza pentru nunti neconventionale, in aer liber, pe plaja, in varf de munte sau in locatii exotice.

Iata cum puteti repara sistemul de blocare a capului de aspiratie a unui aspirator acasa, fara a apela la ajutorul unui specialist:

Fumatul in randul adolescentilor a devenit una dintre marile probleme ale societatii noastre, aceasta situatie generand probleme extrem de grave pentru sanatatea lor.