Familie

Fie ca ai o familie sau esti pe cale sa intemeiezi una, fie ca ai copii sau esti pe cale de a deveni mama, intotdeauna ai nevoie de indrumari. Citeste sfaturile noastre despre sarcina, copii, casa, relatii sau nunta si afla cum sa iti mentii familia unita, chiar si in situatiile de stres!

Casa Copii Nunta Relatii Educatie Sarcina

Multi copii intampina dificultati in invatarea de noi concepte sau idei la scoala sau acasa, din mai multe motive, insa nu toti sufera de dizabilitati legate de invatare.

Pentru a-ti face cuptorul luna fara a abuza de produse chimice care iti ataca mainile si caile respiratorii, poti recurge la un amestec de ingrediente pe care le gasesti chiar la tine in bucatarie.

Dormitoarele dezordonate nu sunt deloc confortabile, deoarece lucrurile aruncate aiurea ocupa mult din spatiul de somn si odihna.

Daca vi se pare ca lucrurile merg prost si ca nu mai puteti gasi solutii la problemele care va inconjoara zi de zi este cazul sa faceti ceva pentru  a va schimba viata.

Se apropie Craciunul si o data cu el va pregatim un atelier tematic de aranjamente florale dedicat sarbatorilor de iarna.

Creativitatea copiilor se reflecta in modul de gandire si de rezolvare a problemelor.

Viitoarele mame trebuie sa se pregateasca, pentru venirea pe lume a unui copil, din punct de vedere fizic, moral si financiar.

Persoanele tinere prefera in general parteneri de varsta apropiata. Insa relatiile de cuplu intre persoane cu  diferenta mare de varsta pot fi intelepte, pline de multumire si de experienta.

Adultii au o preconceptie potrivit careia copiii sunt fiinte dependente, a caror singura dorinta este sa alerge si sa se joace.

Fenomenul cauza-efect pare evident si natural pentru adulti, insa pentru copii, mai ales pentru cei de varsta mica, poate fi greu de inteles.

Bebelusii nascuti dupa 37 saptamani de sarcina sunt considerati la termen.

Autoeducatia este un lucru accesibil tuturor persoanelor care sunt interesate sa invete lucruri noi, sa dea dovada de autodinsciplina si care doresc sa-si depaseasca propriile limite, cand vine vorba de nivelul de educatie.

Stiintele exacte se afla peste tot in jurul nostru: in bucatarie, in parc sau in autobuz.

Cresterea unui lamai in casa poate fi o experienta minunata, datorita miresmei pe care o emana.

Iata cateva sfaturi despre cum poti sa il atragi pe barbatul de care te-ai indragostit:

Tuturor celor interesati de dezvoltare personala, Spring Events le face o invitatie de participare la un workshop de comunicare cu tema "Echilibrul dintre autenticitate si atractivitate.

Toamna intreaga natura se transforma intr-un imens loc de joaca, fiind vremea recoltelor si a frunzelor cazatoare.

Daca doriti ca persoana iubita sa va considere barbatul perfect, fara sa va schimbati nu trebuie decat sa o tratati cum se cuvine, pentru a o face fericita.

Bongul este un dispozitiv folosit pentru fumat, fiind o combinatie intre pipa si narghilea.

Copiii au nevoie de motivatie cand vine vorba de anumite activitati, cum ar fi cititul, deoarece majoritatea nu sunt interesati de acest lucru si prefera sa se joace pe computer.