Familie

Fie ca ai o familie sau esti pe cale sa intemeiezi una, fie ca ai copii sau esti pe cale de a deveni mama, intotdeauna ai nevoie de indrumari. Citeste sfaturile noastre despre sarcina, copii, casa, relatii sau nunta si afla cum sa iti mentii familia unita, chiar si in situatiile de stres!

Casa Copii Nunta Relatii Educatie Sarcina

Cand va ganditi la numele potrivit pentru bebelusul dvs., trebuie sa tineti cont de cateva sfaturi pentru a alege un nume original. Iata de ce factori va recomandam sa tineti cont:

Structurarea unui CV poate fi extrem de dificila, mai ales pentru cei care nu si-au terminat inca studiile.

Barbatii pot afisa o imagine impecabila, care de multe ori se dovedeste a fi de fatada, ascunzandu-si adevaratul caracter, pentru a cuceri o femeie.

Daca sunteti insarcinate si doriti sa aflati sexul bebelusului este indicat sa stiti si cum puteti sa il faceti sa se miste in burtica, inainte de vizita la medic.

Desi amanarea unei casatorii poate avea unele avantaje, cum ar fi scaderea ratei divorturilor, venituri mai mari pentru femei si evitarea certurilor cu partenerul de viata, studiile arata ca exista o serie de beneficii, daca va casatoriti inainte de varsta de 30 de ani.

"Noapte buna, somn usor, nu lasa plosnitele sa te  muste."

Sanatatea si siguranta celor mici in preajma animalelor de companie este o lectie importanta pe care copiii trebuie sa o invete inca de timpuriu.

Pentru a avea succes la partile mai avansate ale matematicii, e esential ca copilul tau sa memoreze notiunile de baza pana la nivelul unor automatisme, iar acest lucru poate fi obtinut prin indemanare si exercitii repetitive, precum si cateva metode mai creative.

In afara de pastrarea curateniei in casa, de asemenea trebuie sa va asigurati ca miroase bine.

Prima intalnire e cruciala si pentru barbati si pentru femei. Dar unii barbati nu au nici cea mai vaga idee despre cum sa se comporte in timpul acestor prime intalniri si termina prin a-si ruina sansele de a obtine o a doua intalnire.

Ca studenti, avem uneori probleme in a retine informatiile pe care trebuie sa le citim, cand invatam.

Anumite relatii nu sunt facute sa reziste, iar acestea includ aventurile cu barbati insurati.

Daca ai fost suficient de norocos sa primesti o bursa pentru facultate sau studii postuniversitare, de ce sa nu iti exprimi recunostinta persoanei, familiei sau entitatii care ti-a adus aceasta bursa?

Cutremurele sunt unele dintre cele mai distrugatoarea dezastre naturale.

In conformitate cu Ierarhia nevoilor a lui Maslow, siguranta este una dintre necesitatile vietii.

Cand esti la magazin, imbracata in pantalonii tai gri de trening si iti petreci parul prins intr-o coada de cal, aduci in prezent stilul Madonnei din anii '80.

Cutremurele apar mai frecvent decat crezi.

Copiilor din ziua de azi le vine greu sa-si concentreze atentia pe teme, pentru ca au atatea distractii disponibile.

Principala preocupare a oamenilor a fost intotdeauna siguranta si securitatea lor si a familiei lor.

Faptul ca arati aproape tot ce ai, nu te va face mai atragatoare pentru un barbat.