Hobby

Esti pasionat de travel, sport, fitness sau masini? Iti place sa petreci timpul in gradina sau sa ai un animal? Aici afli cum poti face singur lucrurile care te intereseaza!

Gradina Auto&Moto Travel Sport Animale Fitness

Sciatica este termenul medical care caracterizeaza durerea care radiaza de-a lungul nervului sciatic, de la nivelul spatelui pana spre picior.

Alergatul poate parea destul de usor, insa daca doriti sa va apucati serios de acest exercitiu fizic veti vedea ca poate fi destul de dificil sa fiti buni alergatori.

Pestii inger sunt preferati de crescatori, deoarece au un aspect unic, datorita corpului triunghiular, dungilor indraznete si inotatoarelor lungi.

Alergatul prezinta o serie de beneficii, cum ar fi: reducerea stresului, intarirea musculaturii si intarirea organismului.

Chiar daca isi iubesc mult animalele de companie, stapanii acestora au de-a face cu o serie de provocari, cum ar fi mentinerea curateniei in casa si indepartarea mirosurilor neplacute.

Iata ce trebuie sa faceti daca urmeaza sa va angajati ca dispeceri sau sunteti doar curiosi cum se utilizeaza o astfel de consola:

Curatarea unui acvariu presupune un minim de efort si nu dureaza mult timp, fiind un lucru absolut necesar pentru sanatatea pestilor, ce trebuie facut o data la cateva saptamani.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a da o tenta tropicala unui acvariu pentru soparle:

Iata cateva sfaturi despre cum sa ofero primul ajutor unei pisici care si-a rupt piciorul.

Marca anvelopelor (Michelin, Goodyear, etc.) este inscriptionata pe lateralul acestora.  

Perusii sunt animale de companie pline de viata, datorita penajului colorat si a ciripitului vioi.

Mirosul de liliac este placut si discret, fiind folosit de catre companiile de cosmetice pentru a produce parfumuri, geluri de dus, creme, etc.

Daca trebuie sa conduceti pe un drum noroios este bine de stiut ca acesta poate fi destul de alunecos si ca masina se poate impotmoli.

Un alternator de masina genereaza intre 13 si 18 volti, care ajuta la buna functionare a aparatelor electronice din masina si permit pornirea acesteia, in timp ce reincarca bateria.

Cultivarea gogosarilor in spatii inchise nu implica atat de multa munca precum cresterea lor in aer liber.

Meduzele sunt ultima moda in materie de pesti ornamentali de acvariu, datorita formei si texturii intersante, ce le transforma in adevarate opere de arta vii.

Multi oameni se tem sa stea asezati prea mult timp in masina, deoarece aceasta poate fi o experienta destul de neplacuta, daca nu stati intr-o pozitie comoda.

Exercitiile yoga plank (scandurica) sunt ideale pentru pastrarea unui echilibru in organism si pentru lucrarea muschilor abdominali.

Macul este o planta versatila, luand forma mai multor soiuri, de la macul oriental, ce poate ajunge la o inaltime de 122 cm, pana la macul alpin, care atinge numai 25 de cm.

Portocalii sunt crescuti in toata lumea pentru fructele delicioase si hranitoare si se preteaza spatiilor inchise, cum ar fi interiorul unei case, a unui apartament sau a unei sere.