Hobby

Esti pasionat de travel, sport, fitness sau masini? Iti place sa petreci timpul in gradina sau sa ai un animal? Aici afli cum poti face singur lucrurile care te intereseaza!

Gradina Auto&Moto Travel Sport Animale Fitness

Cainii de talie mare sunt mai greu de dresat decat cei de talie mijlocie si mica, deoarece oamenii nu se pot impune la fel de usor.

Cainii din rasa Beagle tind sa emita sunete inalte atunci cand experimenteaza emotii puternice sau cand duc dorul stapanului.

Ochelarii de schi sunt mai mult decat un accesoriu pentru sportivi pentru ca acestia protejeaza schiorii de razele ultraviolete.

Cactusii sunt plante ornamentale, care necesita o ingrijire deosebita in ceea ce priveste lumina soarelui, apa si solul.

In sezonul rece este foarte important sa curatati gheata de pe parbrizul masinii pentru a avea o buna vizibilitate in trafic, evitand astfel posibilele evenimente.

Daca doriti sa invatati sa patinati pe gheata si sa va mentineti echilibrul fara sa cadeti prea des, trebuie sa va echipati corespunzator, sa alegeti niste patine de calitate si sa exersati foarte mult.

Practicarea yoga este benefica in gasirea echilibrului, in pastrarea calmului, in dezvoltarea mobilitatii corpului, dar mai ales in gasirea tariei interioare.

Nivelul lichidului de frana scade odata cu uzarea sabotilor de frana.

Siguranta in trafic este cu atat mai importanta in sezonul rece, deoarece carosabilul poate fi acoperit cu zapada sau gheata.

Daca uitati farurile masinii aprinse sau lasati casetofonul sa functioneze timp indelungat riscati sa vi se descarce bateria, caz in care aceasta poate fi incarcata sau inlocuita cu una noua.

Buna ingrijire a unui vehicul poate imbunatati performantele acestuia si ii poate prelungi durata de viata.

Inlocuirea contactului unei masini poate fi un lucru dificil, care necesita mult timp.

O problema comuna a proprietarilor de masini este apa din rezervor.

Un caine care stie sa inchida usa poate fi foarte folositor, mai ales daca sunteti comozi sau daca doriti sa va dati mari in fata prietenilor cu performantele patrupedului din dotare.

Picioarele sustin partea superioara a corpului si  cuprind 50% din masa muculara a acestuia.

Desi am putea crede ca mancarea pentru caini disponibila in magazine este daunatoare pentru acestia, deoarece este procesata si contine multi conservanti, acest lucru nu este intru totul adevarat.

Daca aveti de-a face cu un caine bolnav, care are nevoie de un tratament medicamentos, iata ce puteti face pentru a-l convinge sa inghita pastilele: 

Mutarea pomilor mari dintr-ul loc in altul poate fi un lucru destul de dificil, insa va poate aduce satisfactii, daca invatati sa-i replantati corect, marindu-le, astfel, sansa de supravietuire si de rodire in noul mediu.

Cainii nu pot exprima in cuvinte faptul ca sunt bolnavi, insa exista o serie de simptome care pot indica acest lucru, printre care se numara si febra.

Flexibilitatea este foarte importanta in timpul exercitiilor fizice, deoarece reduce efortul depus. Iata cum puteti deveni flexibili cu un minim de efort: