Hobby

Esti pasionat de travel, sport, fitness sau masini? Iti place sa petreci timpul in gradina sau sa ai un animal? Aici afli cum poti face singur lucrurile care te intereseaza!

Gradina Auto&Moto Travel Sport Animale Fitness

Aderenta cauciucurilor pe carosabil este de 100%, in conditii optime de drum, insa daca soseaua este umeda acest lucru se schimba.

Iata cum se viziteaza Vaticanul:

- Faceti-va un plan al evenimentelor, la care doriti sa participati. Daca doriti sa il vedeti pe Papa, este indicat sa mergeti la Vatican duminica la pranz sau miercurea la 10:30, deoarece atunci binecuvanteaza multimea de oameni, de la balcon, mai putin iarna. Pentru a-l vedea pe Suveranul Pontif, trebuie sa cumparati un bilet de la Bazilica Sfantul Petru martea dupa-masa. Interesati-va daca Papa nu va fi plecat, in perioada in care doriti sa vizitati Vaticanul.

Relaxarea şi reabilitarea reprezintă o parte esenţială a unei strategii eficiente de ȋmbunătăţire a recuperării după sport. 

Diareea este o boala comuna a cainilor. Atunci cand acestia mananca ceva ce nu ar trebui, pot avea scaunul moale, semn ca organismul vrea sa elimine substanta respectiva.

Daca vi se intampla adesea sa fiti tinta furiei altor soferi, atunci este absolut necesar sa fiti atenti la felul cum conduceti si sa semnalizati intotdeauna intentiile dumneavoastra.

Proaspetele mamici pot avea adesea, o stima de sine foarte scazuta, datorita kilogramelor in plus, acumulate in timpul sarcinii.

E foarte usor sa ramai blocat cu masina pe un drum neasfaltat, dupa ploaie.

Visezi la un abdomen plat, dar ai un stil de viata dezordonat?

Gradinile Zen sau karesansui isi au originile in Japonia, la inceputul anilor 1300.

Derapajul are loc atunci cand apa se acumuleaza in fata rotilor unei masini, intre cauciucul acestora si carosabil.

Daca vrei sa iti imbunatatesti sanatatea in general si sa te simti bine in acelasi timp, incearca sa practice exercitii de aerobic.

Una dintre cele mai mari probleme atunci cand calatorim cu avionul este recuperarea bagajelor, la debarcare.

Daca considerati ca ceva lipseste din gradina dumneavoastra, pentru a fi cu adevarat perfecta, aveti nevoie de o fantana.

Mersul pe motocicleta poate fi o experienta eliberatoare, dar este, totodata, un sport periculos.

Oricine practica exercitii fizice, va recunoaste ca cel mai greu este sa iti lucrezi zona abdomenului.

Pierderea bagajelor poate fi foarte neplacuta si nimeni nu-si doreste asa ceva.

Odata cu venirea primaverii, impatimitii gradinaritului abia asteapta sa-si inceapa activitatile in acest sens, facandu-si diverse planuri, pregatindu-se temeinic si cumparandu-si diferite unelte.

Pieptul e compus din doi muschi, marele pectoral acoperindu-l aproape in intregime pe cel mic.

Daca conduceti cu prudenta, puteti fi mereu in siguranta pe carosabil si chiar sa economisiti bani.

Cauzele pierderii bagajelor pot fi nenumarate.