Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

Ammonaps este un medicament care contine substanta activa fenilbutirat de sodiu.

Citeste prospectul medicamentului AMOKSIKLAV® , solutie uz intern si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului AMOKSIKLAV® , suspensie orala si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului AMOKSIKLAV® , suspensie orala forte si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului AMOKSIKLAV® solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste cu atentie prospectul medicamentului AMOXICILINA - EPHAMOX, capsule pentru a afla in ce afectiuni este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului AMOXICILINA SI CLAVULANAT DE POTASIU si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului AMOXIL, capsule gelatinoase si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului AMOXIL, fiole si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Amoxil, uz pediatric si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Amoxil, sirop si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului AMOX, sirop forte si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul acestui medicament si afla pentru ce este indicat si care este modul de administrare pentru ampicilina, capsule.

Citeste prospectul medicamentului AMPICILINA - Farmacom si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului AMPICILINA, pulbere granulata si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Amyvid se utilizeaza doar pentru diagnosticare. Acesta se utilizeaza pentru scanari ale creierului la pacientii adulti cu probleme de memorie.

Citeste prospectul medicamentului Anapen junior, solutie injectabila si afla in ce afectiuni este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Anastelb 1 mg, comprimate filmate si afla in ce afectiuni este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului Anastrozol Jacobsen Pharma 1 mg, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Citeste prospectul medicamentului ANATOXINA STAFILOCOCICA purificata si concentrata si afla in ce afectiuni este indicat si cum se administreaza.