Medicamente

Cauta prin mii de prospecte medicale! Gaseste medicamentul dorit si informeaza-te despre actiuni sau indicatii terapeutice!

ACC, capsule este un medicament care se foloseste in afectiuni ale cailor respiratorii.

Aciclovir este un medicament care se folseste in in infectiile pielii: infectiile diseminate ale nou-nascutilor, genitale, encefalita cu Herpes simplex, herpesul muco-cutanat, Herpes zoster, Varicella. Keratitele si alte afectiuni oftalmice provocate de Herpes simplex. Profilaxia recidivelor de Herpes simplex la pacientii normoimuni si a infectiilor cu Herpes simplex la pacientii imunodeficienti.

Betaloc este un medicament care se foloseste pentru perturbari ale ritmului cardiac inclusiv tahicardia supraventriculara. Infarct miocardic suspectat sau confirmat.

IBALGIN 200 este un medicament care se foloseste in tratamentul afectiunilor reumatismale acute sau cronice: reumatism articular inflamator sau degenerativ, reumatism extraarticular.

Panadol pentru sugari si copii calmeaza durerile care insotesc aparitia dintilor, durerile de gat, durerile de dinti si reduce febra adesea asociata cu raceala, gripa si bolile infectioase ale copilariei, ca varsatul de vant, tusea convulsiva, pojarul si oreionul.