Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
O bautura de vara, tip cocktail este si acest punci de vin.
O bautura de vara, tip cocktail este si acest punci de vin.
Ingrediente:
- o portocala,
- o lamaie,
- 500 g zahar,
- un litru vin alb,
- ¼ l rom,
- ¼ l coniac.
Mod de preparare:
Se freaca cateva bucati de zahar pe coaja lamaiei si a portocalei pana a ajuns la partea alba.
Se pune tot zaharul in vasul special de punci sau intr-un castron adanc si deasupra se toarna atata apa pana se imbiba bine zaharul.
Deasupra se toarna zeama strecurata de lamaie si portocala.
Separat se incalzeste un litru de vin alb bun, fara sa fiarba, se toarna peste zahar si se amesteca pana se topeste complet.
Se adauga romul si coniacul.
Se ia de pe foc si se serveste cu flacara.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.