Cum sa castigi autoritate la locul de munca

Cum sa castigi autoritate la locul de munca

Fiecare dintre noi doreste sa aiba succes la locul de munca si sa-si impuna cat mai mult autoritatea, insa nu intotdeauna reusim sa facem acest lucru. Iata cum puteti castiga autoritate la locul de munca:

In primul rand trebuie sa aveti mai multa incredere in fortele proprii, deoarece in caz contrar cei din jur nu va vor recunoaste autoritatea si nu va vor respecta.

Purtati haine adecvate pentru meseria pe care o practicati, deoarece cu cat va simtiti mai bine in propria piele, cu atat veti castiga mai multa autoritate.

Fiti increzatori in propria autoritate. Daca aveti un nou job sau doriti sa castigati mai multa autoritate la actualul loc de munca, asigurati-va ca va stiti responsabilitatile si fisa postului si ca va faceti meseria cat mai bine.

Incercati sa nu va dati prea multa importanta. Nu va comportati ca si cum ati fi superiori persoanelor din jur, chiar daca aveti o functie mai inalta. In schimb, aratati ca va pasa de colegi si subalterni si ajutati-i cat de mult va sta in putinta, pentru a le castiga increderea si respectul.

Faceti o impresie buna in fata sefului, a colegilor sau a subalternilor, comportandu-va respectuos si evitand comentariile rautacioase sau jicnitoare.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Activitatile de ingrijire a propriei persoane va pot ajuta sa reduceti stresul si sa va imbunatati starea...
Munca nu e usoara, dar e necesara si, in cantitati echilibrate, sanatoasa. Oamenii muncesc , cu mici...
Criticile primite la locul de munca nu sunt pe placul nimanui. Indiferent de domeniul in care activezi,...