Cum sa gasesti un job pe un vas de croaziera

Cum sa gasesti un job pe un vas de croaziera

Cele mai distractive si exotice locuri de munca sunt cele de pe vasele de croaziera, deoarece membri echipajului sunt platiti pentru a  petrece luni intregi pe vapoare luxoase, care calatoresc in jurul lumii, vizitand locuri uimitoare.

Daca sunteti de parere ca un astfel de loc de munca  vi s-ar potrivi, puteti incerca sa gasiti un job pe un vas de croaziera, dupa cum urmeaza:

Contactati direct un vas de croaziera. Unele companii maritime au site-uri, pe care puteti sa creati si sa depuneti un CV online sau pe care puteti gasi adresa de email, unde sa trimiteti un CV. Aceasta este cea mai sigura, mai directa si mai de incredere metoda de a gasi un job pe un vas de croaziera.

Apelati la o agentie de recrutare. Multe persoane lucreaza temporar pe vasele de croaziera, asadar companiile maritime sunt mereu in cautare de personal si apeleaza la agentii de recrutare in acest sens. Va trebui sa dati cateva interviuri si veti fi verificati din punct de vedere profesional, insa cu siguranta veti gasi un job pe un vas de croaziera.

Apelati la un concesionar. Vasele de croaziera dispun de un spatiu pentru magazine de cadouri, centre SPA, saloane si buticuri, care se afla fie sub tutela companiei maritime, fie sunt inchiriate de catre concesionari sau detailisti. Fiecare concesionar isi angajeaza propriul personal, asadar puteti profita de aceasta cale, pentru a va angaja pe un vas de croaziera.

Cumparati-va un ghid si faceti rost de alte resurse, ale vaselor de croaziera, special tiparite pentru angajatii incepatori, care sa va ajute sa va gasiti un astfel de job. Un astfel de ghid sau material informational cuprinde o lista a companiilor maritime si a agentiilor de recrutare, ponturi cu privire la redactarea unui CV sau legate de pregatirea pentru un interviu si relatari personale, referitoare la experienta de a lucra si trai pe un vas de croaziera, un timp indelungat.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Multe persoane se simt impovarate de circumstantele zilnice ale vietii personale. Acestea pot fi provocate de multi...
Daca sunteti in ultimul an de facultate, a venit momentul sa va ganditi locul de munca, pe...
Call Center-urile sunt foarte accesibile, daca sunteti in cautarea unui loc de munca, deoarece nu necesita studii...