Cum sa-ti formulezi telurile personale

Cum sa-ti formulezi telurile personale

Telurile reprezinta niste impliniri masurabile, pe care oamenii le realizeaza depunand un anumit efort si care au la baza vise si sperante.

Un proverb chinezesc spune: „ Poti face primii pasi intr-o calatorie a implinirii, doar impunandu-ti teluri personale realistice.” Asadar primul pas in atingerea unui tel este acela de a-l formula, pentru a va simti increzatori si plini de speranta.

Iata cateva sfaturi despre cum sa va formulati telurile personale:

Ganditi-va ce conteaza pentru voi. Studiile arata ca atunci cand telurile unei persoane sunt bazate pe ceva care o motiveaza, acestea sunt mult mai usor de atins. Telurile cele mai comune includ: perfectionarea propriei persoane, imbunatatirea relatiilor cu cei din jur, succesul la munca sau in educatie, imbunatatirea spiritualitatii, a situatiei financiare sau a starii de sanatate.

Scoateti la lumina ce este mai bun in voi, deoarece acest lucru va poate ajuta sa va simtiti multumiti de propria viata si sa va ganditi la telurile cele mai importante. Pentru a face acest lucru trebuie sa incercati sa va vizualizati in viitor, dupa ce v-ati atins telurile si sa va ganditi ce va poate ajuta sa le atingeti.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

SMART este un acronim-cadru pentru stabilirea unor teluri eficiente, ce cuprinde calitatile pe care acestea ar trebui...
In primul rand, ce inseamna defragmentarea? Defragmentarea presupune rearanjarea datelor fragmentate de pe hard disk, in asa...
Sportul este sanatos si distractiv in masura in care iti place ceea ce faci. Daca nu te...