Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru 6 portii se folosesc 6 cotlete de vitel, in asa fel incat fiecare persoana sa primeasca la masa un cotlet cu garnitura de legume sau orez.
Pentru 6 portii se folosesc 6 cotlete de vitel, in asa fel incat fiecare persoana sa primeasca la masa un cotlet cu garnitura de legume sau orez.
Ingrediente:
- 6 cotlete,
- 2 linguri de untura,
- sare.
Mod de preparare:
Se taie cotletele groase de 2 cm.
Se indeparteaza bucatica de os de la sira spinarii si pielita din lungul osului.
Se scurteaza si costita daca este prea lunga.
Se sareaza. Se frig cotletele in untura sau in unt cu putin ulei.
Se servesc cu legume fierte sau inabusite ori cu garnitura de orez.
Cotletele de vitel natur cu garnitura de legume sau orez pot constitui masa de pranz sau de seara, alaturi de o salata proaspata de varza dulce.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.