Cotlete de vitel natur

Cotlete de vitel natur

Pentru 6 portii se folosesc 6 cotlete de vitel, in asa fel incat fiecare persoana sa primeasca la masa un cotlet cu garnitura de legume sau orez.

Ingrediente:

- 6 cotlete,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se taie cotletele groase de 2 cm.

2

Se indeparteaza bucatica de os de la sira spinarii si pielita din lungul osului.

3

Se scurteaza si costita daca este prea lunga.

4

Se sareaza. Se frig cotletele in untura sau in unt cu putin ulei.

5

Se servesc cu legume fierte sau inabusite ori cu garnitura de orez.

Cotletele de vitel natur cu garnitura de legume sau orez pot constitui masa de pranz sau de seara, alaturi de o salata proaspata de varza dulce.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cotletele de vitel se pot cumpara de la macelarie sau supermarket gata transate, deoarece osul de vitel...
Fructele si legumele sunt alimente importante in cadrul multor diete. Nu toate, insa. Anumite fructe si legume...
Gradinaritul a fost, este si va fi un mod de viata in zonele rurale ale Romaniei. Fie...