Frigarui cu rinichi de purcel

Frigarui cu rinichi de purcel

Pentru frigarui se folosesc cateva bucati de rinichi de la purcei de lapte. In acest caz nu mai este nevoie sa se indeparteze grasimea.

Ingrediente:

- 6 rinichi de purcel,
- 50 g unt proaspat,
- o Iingurita de patrunjel verde tocat,
- sare, piper.

Mod de preparare:

1

Se curata rinichii fara sa se scoata grasimea care ii inveleste.

2

Se taie in doua in lungime, jumatatile nu se desprind insa de tot.

3

Se oparesc si se usuca  bine cu o carpa. Se infig pe frigarui de lemn sau de metal.

4

Se ung cu unt si se frig pe gratar la foc bun.

5

Se scot de pe frigarui, iar pe fiecare rinichi se pune cate putin unt, care a fost amestecat, fara sa fie frecat spuma, cu un praf de sare, piper si putin patrunjel tocat.

Mod de servire:

Se servesc fierbinti, cu legume sau orez si salata de sezon.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Acidul uric este un compus heterociclic de carbon, azot, oxigen si hidrogen cu formula C₅H₄N₄O₃. Acidul uric...
Sanatatea este esentiala. Fara ea, omul nu poate face aproape nimic asa cum si-ar dori. Fiecare parte...
Pietrele de la rinichi pot fi eliminate in multe feluri, de la anumite medicamente, la nedorita interventie...