Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru frigarui se folosesc cateva bucati de rinichi de la purcei de lapte. In acest caz nu mai este nevoie sa se indeparteze grasimea.
Pentru frigarui se folosesc cateva bucati de rinichi de la purcei de lapte. In acest caz nu mai este nevoie sa se indeparteze grasimea.
Ingrediente:
- 6 rinichi de purcel,
- 50 g unt proaspat,
- o Iingurita de patrunjel verde tocat,
- sare, piper.
Mod de preparare:
Se curata rinichii fara sa se scoata grasimea care ii inveleste.
Se taie in doua in lungime, jumatatile nu se desprind insa de tot.
Se oparesc si se usuca bine cu o carpa. Se infig pe frigarui de lemn sau de metal.
Se ung cu unt si se frig pe gratar la foc bun.
Se scot de pe frigarui, iar pe fiecare rinichi se pune cate putin unt, care a fost amestecat, fara sa fie frecat spuma, cu un praf de sare, piper si putin patrunjel tocat.
Mod de servire:
Se servesc fierbinti, cu legume sau orez si salata de sezon.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.