Friptura de porc mistret

Friptura de porc mistret

Friptura de vanat nu este la fel de frageda ca cea de porc domestic, de aceea uneori este nevoie de marinare, mai ales daca porcul mistret este batran.

Ingrediente pentru marinata:

- vin alb si otet,

- putin ulei,

- felii de morcov, ceapa, cimbru, dafin, usturoi, sare, piper.

Mod de preparare:

Daca mistretul este tanar, carnea de porc se curata asemeni carnii de porc obinsuite se se pune la fript la gratar sau la frigare, dupa preferinte.

Etichete: porc, friptura, marinata,

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru marinata de porc, de preferat este sa folositi pulpa care trebuie aleasa cu 24 de ore...
Bujenita este o pastrama obtinuta, de obicei, din carne de vanat. Preparatul, insa, se poate face si...
Carnea de porc ramane pe primul loc in preferintele romanilor. De aceea, ne-am gandit sa iti prezentam,...