Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Preparat sub forma de ciorba, stufat sau friptura, masa de Paste poate fi completata cu o mancare de miel cu ciuperci.
Preparat sub forma de ciorba, stufat sau friptura, masa de Paste poate fi completata cu o mancare de miel cu ciuperci.
Ingrediente:
- 750 g carne,
- 400 g ciuperci,
- o lingura de unt sau untura,
- o ceapa mica,
- o ceasca zeama de carne sau apa,
- 2 linguri de smantana,
- o lingurita de faina,
- condimente dupa gust.
Mod de preparare:
Se prajesc in aceeasi cratita, cu o lingura de unt sau de untura, bucatile de carne, o ceapa taiata marunt si ciupercile spalate si taiate felii subtiri. Se adauga sare.
Cand incepe totul sa se rumeneasca, se toarna zeama de carne si se lasa sa scada.
Daca mancarea este prea scazuta, se mai adauga putina zeama de carne sau apa.
Cu un sfert de ora inainte de a servi, se amesteca smantana cu faina si piperul, se toarna peste mancare si se lasa sa dea 2-3 clocote.
Se poate pregati aceeasi mancare fierband separat ciupercile taiate felii. Se pun in mancare odata cu smantana si se lasa sa dea impreuna cateva clocote.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.