Pui la frigare

Pui la frigare

Pentru un camping in aer liber, puiul la frigare este o alegere delicioasa, mai ales daca aveti la indemana niste usturoi, cartofi sau muraturi.

Ingrediente:

- 3 pui mici,
- o lingura de unt,
- sare.

Mod de preparare:

1

Puii curatati si sarati sunt pusi in frigare.

2

Se leaga bine cu sfoara, pentru a nu se invarti in jurul frigarii.

3

Cand jarul este incins, se pune frigarea la foc si se invartesc puii sa nu se arda.

4

Se ung mereu cu unt si cu putina apa, cu o pana.

5

Cand sunt aproape gata, nu se mai ung, ca sa se rumeneasca frumos deasupra.

6

Se desface ata, se taie puii in doua si se servesc cu cartofi prajiti si cu salata sau castraveti murati.

Mod de servire:

Dupa gust, se pot unge puii cu zeama de mujdei de usturoi de 2 - 3 ori in timpul friptului.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iti prezentam, astazi, o reteta aparte. Vorbim despre salata cu pui, smochine si mozzarella; o salata gourmet...
Salata Caesar cu pui este una dintre cele mai clasice aperitive pentru pranz sau cina, dar este...
Azi iti propunem o super reteta pentru cina: piept de pui innabusit cu mere. Gust savuros, mancare...