Pui la frigare

Pui la frigare

Pentru un camping in aer liber, puiul la frigare este o alegere delicioasa, mai ales daca aveti la indemana niste usturoi, cartofi sau muraturi.

Ingrediente:

- 3 pui mici,
- o lingura de unt,
- sare.

Mod de preparare:

1

Puii curatati si sarati sunt pusi in frigare.

2

Se leaga bine cu sfoara, pentru a nu se invarti in jurul frigarii.

3

Cand jarul este incins, se pune frigarea la foc si se invartesc puii sa nu se arda.

4

Se ung mereu cu unt si cu putina apa, cu o pana.

5

Cand sunt aproape gata, nu se mai ung, ca sa se rumeneasca frumos deasupra.

6

Se desface ata, se taie puii in doua si se servesc cu cartofi prajiti si cu salata sau castraveti murati.

Mod de servire:

Dupa gust, se pot unge puii cu zeama de mujdei de usturoi de 2 - 3 ori in timpul friptului.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iti prezentam, astazi, o reteta aparte. Vorbim despre salata cu pui, smochine si mozzarella; o salata gourmet...
Salata Caesar cu pui este una dintre cele mai clasice aperitive pentru pranz sau cina, dar este...
Cand te gandesti la supa de curry, prima varianta care, probabil, iti vine minte este cea in...