Pui la tava

Pui la tava

O reteta usor de pregatit chiar si de catre gospodinele incepatoare este puiul la tava.

Ingrediente:

- 2 pui mijlocii,
- o lingura de unt,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se curata puii, se spala si se sareaza.

2

Se pun intr-o tava potrivita, cu putin unt.

3

Se dau la cuptor si se ung din cand in cand cu unt.

4

Cand sunt aproape gata, nu se mai ung, ca sa se rumeneasca frumos deasupra.

5

Sosul din tava se lasa sa mai fiarba cu o lingura de apa, se strecoara si se serveste in sosiera.

Mod de servire:

Puiul la tava se serveste cu garnitura de cartofi si cu salata.

Etichete: pui, pui tava, sos, cartofi

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O mancare clasica, intrata in bucataria culinara romaneasca este si puiul cu masline. Ingrediente: - un pui...
Anghemahtul este o reteta germana si se prepara de regula din supa de carne cu rantas din...
Mancarurile asiatice au inceput sa fie din ce in ce mai cautate datorita aromelor si gustului lor...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare