Daca esti un carnivor inrait, nu inseamna ca trebuie sa consumi doar preparate din porc! Poti incerca mancaruri mai putin grele, pentru a da ficatului tau un mic repaus. Ai putea incerca, spre exemplu, ficateii de pui cu sos de usturoi.
Ingrediente:
- 500 grame ficatei de pui;
- 4/5 catei de usturoi;
- 200 mililitri de iaurt;
- 2 linguri ulei;
- sare, dupa gust.
Mod de preparare:
- adauga sare si cateva linguri de ulei peste usturoiul pisat si amesteca pana se obtine o maioneza peste care adaugi iaurtul. Apoi, amesteci, din nou si sosul este gata.
- spala ficateii si apoi scurge-i.
- pune-i in tigaia in care ai incins putin ulei si acopera-i.
- lasa-i sa se innabuse la foc mic. Cand sunt gata toarna sosul peste ei, acopera-i si lasa 4-5 minute sa se patrunda gustul de usturoi.
Gata! Pentru un gust desavarsit, serveste ficateii cu mamaliguta calda.
Pofta buna!