Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Carnea de pasare in general este foarte buna cu garnitura de legume, iar rata nu face exceptie. Iata o reteta excelenta din carne de rata cu mazare verde.
Carnea de pasare in general este foarte buna cu garnitura de legume, iar rata nu face exceptie. Iata o reteta excelenta din carne de rata cu mazare verde.
Ingrediente:
- o rata mijlocie,
- 700 g mazare boabe verde,
- 2 cesti zeama de carne,
- o lingurita de zahar,
- o lingura de unt,
- sare.
Mod de preparare:
Se fierbe mazarea boabe cu zeama de carne.
Cand este aproape fiarta, se adauga sare, zahar si putin unt.
Se prajeste rata in cratita cu ceapa taiata marunt si cu o lingura de untura.
Se amesteca din cand in cand ca sa nu se arda.
Cand ceapa incepe sa se ingalbeneasca, se pune sare si putina apa calda.
Cand rata este fripta, se pune mazarea imprejur si se mai lasa putin la cuptor sa se rumeneasca.
Pont: Daca nu mai gasiti mazare verde pentru ca nu este sezonul ei si totusi doriti sa preparati aceasta reteta, folositi mazare verde congelata sau conservata la borcan.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.