Reteta: Muschi de vaca umplut

Reteta: Muschi de vaca umplut

Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe mai repede.

Ingrediente:

- 1,5 kg muschi,
- o fie de paine,
- o ceapa mica,
- un ou,
- sare, piper,
- frunza de patrunjel,
- 2 linguri de unt,
- 3 linguri de smantana.

Mod de preparare:

1

Se curata muschiul de pielite. Se scoate muschiuletul alaturat, care cade de altfel singur cand sunt toate pelitele scoase.

2

Se despica muschiul in doua in lungime, dar nu de tot. Se scoate o fasie de carne din mijloc, care se trece prin masina de tocat impreuna cu muschiuletul.

3

Se adauga o felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa, ceapa tocata si prajita usor in unt, sare, piper, putin patrunjel tocat si un ou.

4

Se umplu muschiul cu aceasta tocatura si se leaga bine sau se coase ca sa-si revina la forma lui.

5

Se pune la cuptor intr-o tava cu putina apa sau cu zeama de carne. Se unge din cand in cand cu unt topit.

6

Cand este gata se scurge grasimea din tava, se pun cateva linguri de smantana si se mai tine la foc fara sa fiarba.

Mod de servire:

Se scot atele, se taie felii si se serveste cu sosul fripturii si cu cartofi sau cu alte legume.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Muschiul de vaca preparat cu sos de ciuperci este o reteta foarte hranitoare si gustoasa. Ingrediente: -...
O reteta apetisanta pentru masa de Paste este pasca cremoasa cu smantana. Aceasta pasca se umple cu...
Aceasta reteta cu praz are o consistenta cremoasa, prazul asezonandu-se cu smantana, lapte, unt si branza: Ingrediente: ...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare