Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Piureul de cartofi este o garnitura ideala pentru orice friptura, tot secretul este sa stii cum sa il prepari ca sa iasa cremos.
Piureul de cartofi este o garnitura ideala pentru orice friptura, tot secretul este sa stii cum sa il prepari ca sa iasa cremos.
Ingrediente:
- 500 g cartofi,
- 2 linguri unt,
- 3 linguri lapte,
- sare.
Mod de preparare:
Se curata cartofii, se taie in sferturi si se pun la fiert intr-o cratita cu apa cat sa-i acopere si putina sare.
Se fierb repede, se scurg de apa si se amesteca cu telul sau cu mixerul.
Se bat bine cu unt in cratita in care au fiert.
Cand au devenit albi si spumosi ca o crema, se adauga laptele fierbinte, cate putin.
Mod de servire:
Piureul se potriveste de sare si se serveste imediat ca si garnitura la o friptura.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.