Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru fript la gratar trebuie alesi neaparat porumbei foarte tineri.
Pentru fript la gratar trebuie alesi neaparat porumbei foarte tineri.
Ingrediente:
- porumbei,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de unt topit,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Se curata, se taie in doua in lungime, se sareaza si se tiparesc usor cu lama satarului, cu grija sa nu sfaramam oasele.
Se pregateste intr-o farfurie pesmet fin iar in alta unt topit, in care am pus sare si piper.
Se ung bucatile de porumbei cu unt, se dau apoi in pesmet, apasand cu lama cutitului, ca sa se prinda cat mai bine pesmetul.
Se incinge gratarul, se pun bucatile la fript pe foc potrivit, ca sa se friga incet.
Se ung in acest timp de 2-3 ori cu unt.
Mod de servire:
Porumbeii fripti la gratar se servesc cu sos picant.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.