Rulouri din piept de pasare

Rulouri din piept de pasare

Rulourile obtinute din piept de pasare sunt usor de realizat si pot fi umplute dupa preferinte.

Noi va propunem cea mai simpla reteta si anume rulouri cu unt.

Ingrediente:

- Pieptul de la 3 pui,
- 60 grame unt proaspat,
- o lingura de faina,
- un ou,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se scoate pieptul de la pui sau pasari tinere. Se bat bucatile de fund si se da sare.

2

Se pune peste fiecare o bucatica de unt cat o nuca de la gheata (deci foarte tare), se face carnea sul si se fixeaza cu o scobitoare.

3

Bucatile de piept astfel rulate se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in untura multa, fierbinte la foc iute.

Se servesc imediat ce sunt gata astfel incat bucatica de unt din interiorul rulourilor din piept de pasare sa nu fie complet topita.

Se servesc cu legume asortate.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru rulourile cu nuca se prepara acelasi aluat din branza de vaca folosit la obtinerea rulourilor cu...
Perfecte pentru o zi linistita in familie, rulourile cu marmelada sunt un dulce de casa ce poate...
Azi iti propunem o super reteta pentru cina: piept de pui innabusit cu mere. Gust savuros, mancare...