Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Rulourile obtinute din piept de pasare sunt usor de realizat si pot fi umplute dupa preferinte.
Rulourile obtinute din piept de pasare sunt usor de realizat si pot fi umplute dupa preferinte.
Noi va propunem cea mai simpla reteta si anume rulouri cu unt.
Ingrediente:
- Pieptul de la 3 pui,
- 60 grame unt proaspat,
- o lingura de faina,
- un ou,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura,
- sare.
Mod de preparare:
Se scoate pieptul de la pui sau pasari tinere. Se bat bucatile de fund si se da sare.
Se pune peste fiecare o bucatica de unt cat o nuca de la gheata (deci foarte tare), se face carnea sul si se fixeaza cu o scobitoare.
Bucatile de piept astfel rulate se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in untura multa, fierbinte la foc iute.
Se servesc imediat ce sunt gata astfel incat bucatica de unt din interiorul rulourilor din piept de pasare sa nu fie complet topita.
Se servesc cu legume asortate.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.