Uger de vaca pane

Uger de vaca pane

Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se prepara:

Ingrediente:

- 500 grame uger,
- 2 litri apa,
- o ceapa,
- o frunza de dafin,
- 5 boabe de piper,
- sare,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura.

Mod de preparare:

1

Se fierbe ugerul pana se fragezeste, in apa cu sare, o ceapa, frunza de dafin, si piper.

2

Dupa ce s-a racorit putin, se taie ugerul in felii foarte subtiri, care se bat in faina, apoi in ou si in pesmet si se prajesc frumos in untura fierbinte.

Mod de servire:

Se serveste cu cartofi, mazare, fasole etc.

Etichete: uger, uger vita, uger pane

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pieptul de curcan gatit incet, intr-un aragaz lent(slow cooker), se poate transforma intr-o delicatese. Daca te pricepi...
Carnea preparata la garnita - o metoda de conservare folosita inca din vremea romanilor pe care romanii,...
Craciunul inseamna traditie, obiceiuri si multa bucurie in casele romanilor. Printre obiceiurile vechi, regasim taierea si prepararea...