Uger de vaca pane

Uger de vaca pane

Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se prepara:

Ingrediente:

- 500 grame uger,
- 2 litri apa,
- o ceapa,
- o frunza de dafin,
- 5 boabe de piper,
- sare,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura.

Mod de preparare:

1

Se fierbe ugerul pana se fragezeste, in apa cu sare, o ceapa, frunza de dafin, si piper.

2

Dupa ce s-a racorit putin, se taie ugerul in felii foarte subtiri, care se bat in faina, apoi in ou si in pesmet si se prajesc frumos in untura fierbinte.

Mod de servire:

Se serveste cu cartofi, mazare, fasole etc.

Etichete: uger, uger vita, uger pane

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iti plac mancarurile pe baza de carne tocata? Te-ai saturat de clasicele chiftele? Daca da, ai alternativa...
Parizerul nu mai este un aliment atat de consumat in societatea moderna precum era, sa zicem, in...
Bucataria italiana este recunosacuta pentru paste, pentru pizza si pentru...Osso Buco, o reteta minunata care are la...