Uger de vaca pane

Uger de vaca pane

Ugerul de la vaca se consuma fiert si prajit cu diferite legume. Iata cum se prepara:

Ingrediente:

- 500 grame uger,
- 2 litri apa,
- o ceapa,
- o frunza de dafin,
- 5 boabe de piper,
- sare,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura.

Mod de preparare:

1

Se fierbe ugerul pana se fragezeste, in apa cu sare, o ceapa, frunza de dafin, si piper.

2

Dupa ce s-a racorit putin, se taie ugerul in felii foarte subtiri, care se bat in faina, apoi in ou si in pesmet si se prajesc frumos in untura fierbinte.

Mod de servire:

Se serveste cu cartofi, mazare, fasole etc.

Etichete: uger, uger vita, uger pane

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Carnea preparata la garnita - o metoda de conservare folosita inca din vremea romanilor pe care romanii,...
Craciunul inseamna traditie, obiceiuri si multa bucurie in casele romanilor. Printre obiceiurile vechi, regasim taierea si prepararea...
Caltabosul nu trebuie sa lipseasca de pe masa sfanta de Craciun! Asta in cazul in care preferi...