Afla cum se umplu porumbeii

Afla cum se umplu porumbeii

Porumbeii umpluti se dau la cuptor intr-o tava cu unt si se lasa pana se rumenesc uniform.

Ingrediente:

- 3 porumbei,
- 150 g carne de vitel,
- 2 chifle,
- un ou,
- o ceapa mica,
- o lingura de unt,
- sare, piper,
- patrunjel verde tocat.

Mod de preparare:

1

Se curata porumbeii, se sareaza.

2

Se umplu cu o umplutura facuta din carne de vitel tocata, paine muiata in lapte si stoarsa si ficatul de porumbel, toate date de doua ori prin masina si amestecate cu un ou, ceapa prajita in unt, sare, piper, patrunjel tocat.

Mod de servire:

Se servesc cu o garnitura de legume.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru aceasta reteta, untura poate fi inlocuita cu ulei, iar in loc de carne de vita la...
Snitelul vienez se obtine din carne de vita data prin faina, ou si pesmet. Pentru ca snitelele...
Pentru friptura de vitel se alege o bucata de carne care sa cuprinda si rinchii. Ingrediente: -...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare