Cum sa faci PLACHIE de PUI

Cum sa faci PLACHIE de PUI

Iti prezentam, astazi, o delicioasa si simplu de preparat plachie de pui, excelenta la inceputul sezonului de primavara.

Ingrediente:

- 4 pulpe pui;

- 7 rosii;

- o capatana mare de usturoi:

- 4/5 foi de dafin;

- o legatura de patrunjel;

- cimbru;

- sare, dupa gust;

- piper, dupa gust.

Mod de preparare:

- taie pulpele in doua, cresteaza-le si aseaza-le in tava.

- condimenteaza pulpele cu sare, piper si cimbru.

- adauga foile de dafin si usturoiul taiat feliute subtiri.

- da rosiile pe razatoare si pune-le in tava peste pulpe.

- completeaza cu apa cat sa acoperi pulpele.

- pune pulpele la cuptor la foc iute pana scade sosul din tava.

- la final, presara patrunjel verde tocat peste pulpe.

Pofta buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Astazi, iti prezentam o modalitate aparte de preparare a carnii de pui. Este vorba despre piept de...
Astazi, iti prezentam o reteta usor de pus in practica, care iti va oferi un gust de...
Sanatatea ta este cea mai importanta! Daca esti constient ca stilul tau de viata nu este cel...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare