Cum sa faci PLACHIE de PUI

Cum sa faci PLACHIE de PUI

Iti prezentam, astazi, o delicioasa si simplu de preparat plachie de pui, excelenta la inceputul sezonului de primavara.

Ingrediente:

- 4 pulpe pui;

- 7 rosii;

- o capatana mare de usturoi:

- 4/5 foi de dafin;

- o legatura de patrunjel;

- cimbru;

- sare, dupa gust;

- piper, dupa gust.

Mod de preparare:

- taie pulpele in doua, cresteaza-le si aseaza-le in tava.

- condimenteaza pulpele cu sare, piper si cimbru.

- adauga foile de dafin si usturoiul taiat feliute subtiri.

- da rosiile pe razatoare si pune-le in tava peste pulpe.

- completeaza cu apa cat sa acoperi pulpele.

- pune pulpele la cuptor la foc iute pana scade sosul din tava.

- la final, presara patrunjel verde tocat peste pulpe.

Pofta buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Astazi, iti prezentam o modalitate aparte de preparare a carnii de pui. Este vorba despre piept de...
Usturoiul este o planta excelenta pentru sanatate. Consumat regulat, combate celulele canceroase, detoxifica organismul si ajuta la...
Exista insecticide diverse pe piata de profil, insa majoritatea contin substante periculoase pentru sanatatea umana. Daca vrei...