Cum sa faci pui Kiev

Cum sa faci pui Kiev

Astazi, iti prezentam o modalitate aparte de preparare a carnii de pui. Este vorba despre piept de pui Kiev. Asa cum, cu siguranta, ti-ai dat seama seama, este o reteta preluata de la vecinii nostri din Ucraina.

Ingrediente:

- o caserola de piept de pui;

- 150 grame de unt;

- 2 catei de usturoi;

- 2 linguri de patrunjel tocat;

- 200 grame de pesmet;

- 100 grame de faina;

- 2 oua;

- ulei;

- sare.

Mod de preparare:

- intr-un bol, pune unt, usturoi maruntit si patrunjel si amesteca pana ce devine o pasta.

- asezoneaza cu sare si piper.

- baga bolul la frigider pentru o ora.

- taie pieptul de pui astfel incat sa fie gata pentru umplutura.

- umple pieptul de pui cu pasta.

- in farfurii diferite, toarna pesmetul(asezonat cu sare si piper), faina si ouale batute.

- inmoaie carnea in faina, apoi in ou si la final in pesmet.

- prajeste intr-o tigaie pieptul de pui pe ambele parti timp de 3 minute.

- baga la cuptor pentru 20 de minute.

Puiul Kiev se va servi cu piure de cartofi si legume.

Pofta buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iti prezentam, astazi, o reteta aparte. Vorbim despre salata cu pui, smochine si mozzarella; o salata gourmet...
Pui cu ananas la tigaie - o reteta exotica pe care iti recomandam sa o tratezi cu...
Puiul cu legume la tigaie este delicios si usor de preparat. Iata cum se prepara acest fel...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare