Cum sa faci pui Kiev

Cum sa faci pui Kiev

Astazi, iti prezentam o modalitate aparte de preparare a carnii de pui. Este vorba despre piept de pui Kiev. Asa cum, cu siguranta, ti-ai dat seama seama, este o reteta preluata de la vecinii nostri din Ucraina.

Ingrediente:

- o caserola de piept de pui;

- 150 grame de unt;

- 2 catei de usturoi;

- 2 linguri de patrunjel tocat;

- 200 grame de pesmet;

- 100 grame de faina;

- 2 oua;

- ulei;

- sare.

Mod de preparare:

- intr-un bol, pune unt, usturoi maruntit si patrunjel si amesteca pana ce devine o pasta.

- asezoneaza cu sare si piper.

- baga bolul la frigider pentru o ora.

- taie pieptul de pui astfel incat sa fie gata pentru umplutura.

- umple pieptul de pui cu pasta.

- in farfurii diferite, toarna pesmetul(asezonat cu sare si piper), faina si ouale batute.

- inmoaie carnea in faina, apoi in ou si la final in pesmet.

- prajeste intr-o tigaie pieptul de pui pe ambele parti timp de 3 minute.

- baga la cuptor pentru 20 de minute.

Puiul Kiev se va servi cu piure de cartofi si legume.

Pofta buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Puiul cu legume la tigaie este delicios si usor de preparat. Iata cum se prepara acest fel...
Rulourile din paste Cannelloni reprezinta unul dintre deliciile bucatariei Iataliene, putand fi umplute cu diverse ingrediente. Iata...
Pentru un camping in aer liber, puiul la frigare este o alegere delicioasa, mai ales daca aveti...