Ingrediente:
- o caserola de piept de pui;
- 150 grame de unt;
- 2 catei de usturoi;
- 2 linguri de patrunjel tocat;
- 200 grame de pesmet;
- 100 grame de faina;
- 2 oua;
- ulei;
- sare.
Mod de preparare:
- intr-un bol, pune unt, usturoi maruntit si patrunjel si amesteca pana ce devine o pasta.
- asezoneaza cu sare si piper.
- baga bolul la frigider pentru o ora.
- taie pieptul de pui astfel incat sa fie gata pentru umplutura.
- umple pieptul de pui cu pasta.
- in farfurii diferite, toarna pesmetul(asezonat cu sare si piper), faina si ouale batute.
- inmoaie carnea in faina, apoi in ou si la final in pesmet.
- prajeste intr-o tigaie pieptul de pui pe ambele parti timp de 3 minute.
- baga la cuptor pentru 20 de minute.
Puiul Kiev se va servi cu piure de cartofi si legume.
Pofta buna!