Cum sa fii o gospodina desavarsita. Tine minte aceste trucuri

Cum sa fii o gospodina desavarsita. Tine minte aceste trucuri

Iti place sa gatesti? Esti o gospodina priceputa? Vrei sa ai mereu alimente proaspete? Atunci o sa tii cont de aceste trucuri adunate din bucatariile gospodinelor. Garantam ca iti vor usura munca.

Intr-un alt articol(apasa aici pentru a-l citi), iti prezentam trucuri numai bune pentru activitatea ta din bucatarie. Am mai descoperit cateva, pe care vrem sa ti le impartasim

1. Legume mai crocante. Pune legumele in apa rece, inainte de a le gati. Ai grija sa fie si o jumatate de cartof in apa respectiva.

2. Ceapa  in congelator. Introdu ceapa in congelator cu 10 minute inainte de a o curata. Efectul? Nu vei mai lacrima, deoarece alinaza nu va mai avea un efect puternic.  Sfatul este util mai ales pentru radacinoase( morcovi, telina, etc) care au o textura mai dura.

3. Inlocuirea oualor din desert. Cand pregatesti ceva dulce, ai putea inlocui ouale cu o jumatate de banana. Rezultatul va fi uimitor.

4. Metoda impotriva acririi vinului. Cand simti ca vinul incepe sa isi modifice gustul, sa dea spre acru, adauga cateva stafide in recipientul in care vinul se afla.

5. Cum sa cresti durata de viata a branzei? Simplu. Inveleste-o in hartie si va rezista mult si bine, iar calitatea nu va fi afectata.

6. Se intareste sarea? Poti opri fenomenul, adaugand cateva boabe de orez in solnita.

 

Cum sa faci curat in BUCATARIE. IEFTIN si fara substante CHIMICE!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iti place sa gatesti? Esti o gospodina priceputa? Atunci o sa te incante sfaturile de mai jos....
Ai o bucatarie mica in care simti ca nu ai loc sa faci nimic, ca te sufoci?...
Orice gospodina, oricat ar fi de priceputa, greseste, la un moment dat, ceva in bucatarie. Un surplus...