Ceai din fructe de macese

Ceai din fructe de macese

Ceaiul din fructe de macese contribuie la intarirea organismului si sustine sistemul imunitar.

Fructele de macese sunt renumite pentru continutul ridicat in vitamina C naturala: minim 200 mg %.

Ingrediente: fructele arbustului Rosa canina L., fam. Rosaceae, care sunt bogate in vitamina C; mai contin vitaminele B, E, K, P, provitamine A; pectine; acizi organici, flavonoizi, carotenoide.

Efect: Tonic-vitaminizant, vasoprotector, hepatoprotector, diuretic, antioxidant.

Intrebuintari principale: avitaminoza, inapetenta, sursa de vitamina C.

Alte intrebuintari: prevenirea racelii si gripei; oboseala; convalescenta; tulburari de circulatie periferica; litiaza renala; sechele de hepatita.

Contraindicatii: la dozele recomandate nu se cunosc.

Preparare: se prepara infuzie din 1 lingurita la o cana cu apa clocotita.

Intrebuintare: se beau 2-3 cani cu ceai pe zi.

Prezentare: cutie a 50 g.  

Producator: Fares

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iata cateva remedii naturale impotriva crampelor menstruale: Aplicati caldura pe burta. Puteti folosi o perna sau...
Ceaiul de iasomie este o bautura calda parfumata, cu beneficii uimitoare asupra sanatatii. Ceaiul de iasomie induce...
Folosit de chinezi din timpuri stravechi, ceaiul de ginseng este un supliment alimentar care ar trebui sa...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare