Ceai din fructe de macese

Ceai din fructe de macese

Ceaiul din fructe de macese contribuie la intarirea organismului si sustine sistemul imunitar.

Fructele de macese sunt renumite pentru continutul ridicat in vitamina C naturala: minim 200 mg %.

Ingrediente: fructele arbustului Rosa canina L., fam. Rosaceae, care sunt bogate in vitamina C; mai contin vitaminele B, E, K, P, provitamine A; pectine; acizi organici, flavonoizi, carotenoide.

Efect: Tonic-vitaminizant, vasoprotector, hepatoprotector, diuretic, antioxidant.

Intrebuintari principale: avitaminoza, inapetenta, sursa de vitamina C.

Alte intrebuintari: prevenirea racelii si gripei; oboseala; convalescenta; tulburari de circulatie periferica; litiaza renala; sechele de hepatita.

Contraindicatii: la dozele recomandate nu se cunosc.

Preparare: se prepara infuzie din 1 lingurita la o cana cu apa clocotita.

Intrebuintare: se beau 2-3 cani cu ceai pe zi.

Prezentare: cutie a 50 g.  

Producator: Fares

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Esti mare consumator de ceai? Daca da, probabil ca bei ceaiul din infuzie de plante. Ai la...
Ceai sau cafea? O intrebare la care oricine poate raspunde fara mari ezitari, deoarece vorbim despre cele...
Ceaiul de mere este o bautura mai putin populara in Romania. Nu stim de ce, daca ne...