Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Acesti biscuiti sub forma unor limbi de pisica se prepara simplu si usor, iar untul din reteta poate fi inlocuit cu smantana.
Acesti biscuiti sub forma unor limbi de pisica se prepara simplu si usor, iar untul din reteta poate fi inlocuit cu smantana.
Ingrediente:
160 grame faina,
140 grame zahar vanilat,
125 grame unt,
o lingurita lapte,
2 albusuri.
Mod de preparare:
Se amesteca faina cu zaharul vanilat. Se cern impreuna pe o hartie.
Se freaca untul cu laptele pana se face spuma. Se adauga faina si zaharul, amestecand cu lingura de lemn, la sfarsit doua albusuri batute spuma.
Cu aceasta compozitie se umple cornetul de hartie, sau un cornet special de panza care are la varf o deschizatura de jumatate centimetru diametru.
Se pun pe o tava cu fundul gros, betisoare lungi de 10 cm, lasand o distanta de 3 cm intre ele (deoarece se intind mult la copt).
Se coc la foc potrivit si se scot din tava cu un cutit, pe masura ce sunt gata.
Mod de servire:
Ca si biscuitii obisnuiti, limbile de pisica sunt o gustare dulce perfecta in asociere cu o ceasca aromata de ceai.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.