Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Biscuitii cu stafide si rom sunt o gustare aromata. Acestia pot fi serviti impreuna cu o ceasca de ceai sau cafea.
Biscuitii cu stafide si rom sunt o gustare aromata. Acestia pot fi serviti impreuna cu o ceasca de ceai sau cafea.
Ingrediente:
2 oua,
125 grame unt proaspat,
125 grame zahar,
125 grame faina,
125 grame stafide,
3 linguri rom,
unt pentru uns tava.
Mod de preparare:
Se aleg stafidele, se spala si se pun intr-o ceasca cu trei linguri de rom.
Se lasa sa stea cel putin o jumatate de ora. Se freaca separat untul cu zaharul pisat pana se face ca o crema.
Se adauga pe rand doua oua, apoi 125 grame de faina si la sfarsit stafidele cu romul.
Se unge cu unt o tava de tabla groasa si se pun cu lingurita mici gramajoare, la distanta de 2 - 3 cm unele de altele, deoarece se latesc mult la foc.
Se dau la cuptor, la foc potrivit. Imediat ce incep sa se rumeneasca, se scot cu ajutorul unui cutit.
Mod de servire:
Biscuitii pot fi serviti pe un platou sau carton de staniol cand sunt reci.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.