Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Aceasta crema de biscuiti se foloseste la prajituri si poate fi imbogatita cu rom.
Aceasta crema de biscuiti se foloseste la prajituri si poate fi imbogatita cu rom.
Ingrediente:
250 grame de biscuiti din comert,
sirop de zahar,
cafea, cacao sau marmelada.
Sirop:
1l2 pahar apa,
100 grame zahar,
rom dupa gust.
Mod de preparare:
Se inmoaie biscutii cu cateva linguri de sirop facut din apa si zahar.
Se freaca bine, adaugand rom si sirop cat se cere, pana se face ca o crema potrivit de groasa.
Dupa ce este bine amestecata, se adauga, dupa dorinta, putina esenta de cafea, cacao, sau 2 - 3 linguri de marmelada.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.