Afla cum se face crema de biscuiti

Afla cum se face crema de biscuiti

Aceasta crema de biscuiti se foloseste la prajituri si poate fi imbogatita cu rom.

Ingrediente:

250 grame de biscuiti din comert,

sirop de zahar,

cafea, cacao sau marmelada.

Sirop:

1l2 pahar apa,

100 grame zahar,

rom dupa gust.

Mod de preparare:

1

Se inmoaie biscutii cu cateva linguri de sirop facut din apa si zahar.

2

Se freaca bine, adaugand rom si sirop cat se cere, pana se face ca o crema potrivit de groasa.

3

Dupa ce este bine amestecata, se adauga, dupa dorinta, putina esenta de cafea, cacao, sau 2 - 3 linguri de marmelada.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Crema de castane o data preparata se asociaza cu biscuiti, sirop de rom si frisca. Ingrediente:40 castane....
Un desert revogorant de vara este crema de fragi cu rom si frisca batuta. Ingrediente: 500 grame...
Biscuitii cu stafide si rom sunt o gustare aromata. Acestia pot fi serviti impreuna cu o ceasca...