Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Jeleul cu rom este un adevarat rasfat pentru papilele gustative.
Jeleul cu rom este un adevarat rasfat pentru papilele gustative.
Deci, daca doresti ceva dulce si gustos de sarbatori, nu ezita sa incerci acest desert.
Ingrediente:
½ litru apa,
200 grame zahar,
8 foi de gelatina,
zeama de la doua lamai,
coaja de la ½ lamaie,
½ dl rom.
Mod de preparare:
Se pune sa se topeasca zaharul intr-o cratita cu jumatate litru de apa.
Se adauga gelatina inmuiata cu putina apa fierbinte si zeama si coaja de lamaie.
Se acopera si se tine un sfert de ora pe marginea masinii.
Se strecoara printr-un servet si dupa ce s-a racorit se adauga o jumatate decilitru de rom.
Se toarna intr-o forma, pastrand la o parte putin jeleu care se coloreaza in rosu cu o picatura de carmin.
Mod de pastrare:
Se da la rece. Se rastoarna forma si imprejur se asaza bucatele de jeleu rosu.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.