Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Biscuitii cu coaja de portocala se prepara usor si se pun la copt in tava de placinta unde se lasa sa se rumeneasca.
Biscuitii cu coaja de portocala se prepara usor si se pun la copt in tava de placinta unde se lasa sa se rumeneasca.
Ingrediente:
150 grame unt proaspat,
150 grame zahar pisat,
3 galbenusuri,
3 oua intregi,
200 grame faina,
coaja rasa de portocala.
Mod de preparare:
Se freaca untul spuma. Se adauga pe rand zaharul pisat, galbenusurile si ouale intregi, faina si coaja rasa de la o portocala.
Se unge o tava cu unt, se presara faina si se pun cu lingurita sau cu cornetul mici gramajoare rotunde, la 2 cm distanta unele de altele.
Se coc la foc potrivit. Se scot cu cutitul din tava, cat sunt calde.
Mod de servire:
Biscuitii se orneaza cu cuvertura de ciocolata picurata deasupra cu o furculita. Se servesc reci la ceai sau cafea.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.