Crema de alune cu frisca

 Crema de alune cu frisca

Crema de alune cu frisca se prepara in doar cateva minute si se foloseste in special la umplerea prajiturilor si torturilor.

Ingrediente:

250 grame frisca,

2 galbenusuri,

150 grame zahar,

150 grame alune.

Mod de preparare:

1

Se bate frisca si se amesteca usor cu galbenusurile frecate cu zahar pisat.

2

Se adauga alunele prajite si pisate marunt.

Daca aveti alergie la alune, inlocuiti-le cu alte fructe uscate sau stafide.

Etichete: crema, crema alune, frisca

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Crema de castane o data preparata se asociaza cu biscuiti, sirop de rom si frisca. Ingrediente:40 castane....
Aceasta crema se foloseste la obtinerea diferitelor produse de cofetarie simpla sau in asociere cu frisca batuta. ...
Crema de cafea cu frisca este un dulce de cofetarie de care nu poti sa stai departe...