Afla cum se face crema de fructe

Afla cum se face crema de fructe

Folosita la prepararea prajiturilor de vara cu gust dulce-acrisor, crema de fructe este imbogatita cu frisca.

Ingrediente:

2 galbenusuri,

o lingura de faina,

150 grame zahar,

2 dl lapte,

100 grame unt proaspat,

150 grame frisca batuta,

150 grame fructe zaharisite.

Mod de preparare:

1

Se freaca galbenusurile cu zaharul si faina, peste care se toarna laptele cald. Se pune cratita pe foc, amestecand intr-una ca sa nu se faca coloase.

2

Cand incepe sa se lege se da deoparte. Se mai amesteca si dupa ce a pierdut din fierbinteala, fara sa se raceasca de tot, se adauga untul proaspat, taiat in bucati mici.

3

Se amesteca din nou si cand s-a racit tot, se adauga frisca batuta si fructele zaharisite sau din dulceata, taiate marunt.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Crema de castane o data preparata se asociaza cu biscuiti, sirop de rom si frisca. Ingrediente:40 castane....
Aceasta crema se foloseste la obtinerea diferitelor produse de cofetarie simpla sau in asociere cu frisca batuta. ...
Crema de cafea cu frisca este un dulce de cofetarie de care nu poti sa stai departe...