Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Folosita la prepararea prajiturilor de vara cu gust dulce-acrisor, crema de fructe este imbogatita cu frisca.
Folosita la prepararea prajiturilor de vara cu gust dulce-acrisor, crema de fructe este imbogatita cu frisca.
Ingrediente:
2 galbenusuri,
o lingura de faina,
150 grame zahar,
2 dl lapte,
100 grame unt proaspat,
150 grame frisca batuta,
150 grame fructe zaharisite.
Mod de preparare:
Se freaca galbenusurile cu zaharul si faina, peste care se toarna laptele cald. Se pune cratita pe foc, amestecand intr-una ca sa nu se faca coloase.
Cand incepe sa se lege se da deoparte. Se mai amesteca si dupa ce a pierdut din fierbinteala, fara sa se raceasca de tot, se adauga untul proaspat, taiat in bucati mici.
Se amesteca din nou si cand s-a racit tot, se adauga frisca batuta si fructele zaharisite sau din dulceata, taiate marunt.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.