Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
O crema de fructe dulce, ideala de preparat in sezonul estival este crema de caise cu frisca.
O crema de fructe dulce, ideala de preparat in sezonul estival este crema de caise cu frisca.
Ingrediente:
500 grame caise,
4 foi gelatina,
250 grame zahar,
400 grame frisca batuta.
Mod de preparare:
Se spala caisele bine coapte. Se scurg de apa si se scot samburii.
Se trec prin sita. Se sparg sase samburi, se oparesc ca sa se ia pielita si se piseaza in piulita de piatra cu o lingura de lapte.
Se inmoaie gelatina cu apa fierbinte. Se amesteca impreuna piureul de caise cu samburii pisati, gelatina topita si zaharul pisat, adaugand la urma si frisca batuta.
Se uda o forma cu apa, se toarna compozitia si se da cateva ore la gheata.
Cu putin inainte de a fi servita, crema de caise se rastoarna, dupa ce s-a introdus o clipa forma in apa calda.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.