Crema de caise

Crema de caise

O crema de fructe dulce, ideala de preparat in sezonul estival este crema de caise cu frisca.

Ingrediente:

500 grame caise,

4 foi gelatina,

250 grame zahar,

400 grame frisca batuta.

Mod de preparare:

1

Se spala caisele bine coapte. Se scurg de apa si se scot samburii.

2

Se trec prin sita. Se sparg sase samburi, se oparesc ca sa se ia pielita si se piseaza in piulita de piatra cu o lingura de lapte.

3

Se inmoaie gelatina cu apa fierbinte. Se amesteca impreuna piureul de caise cu samburii pisati, gelatina topita si zaharul pisat, adaugand la urma si frisca batuta.

4

Se uda o forma cu apa, se toarna compozitia si se da cateva ore la gheata.

Cu putin inainte de a fi servita, crema de caise se rastoarna, dupa ce s-a introdus o clipa forma in apa calda.

Etichete: crema, crema caise, caise

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Folosita la umplerea prajiturilor sau a ruladelor cu fructe, crema de caise este usor de preparat si...
Iti place sa prepari prajituri? Daca da, aceasta crema de ciocolata este pentru tine! O poti pregati...
Zovirax este un medicament sub forma de crema care trateaza infectii ale pielii de diverse etiologii. Citeste...