Ingrediente:
• Tequila
• 5 cani de cubulete de pepene verde fara coaja si samburi
• zahar
• zeama de limeta
• 4 limete
• sare grunjoasa
Adaugati intr-un blender 5 cani de cubulete de pepene verde, ¾ de cana de zeama de limeta si ½ de cana de tequila.
Amestecati ingredientele la viteza mare, pana cand compozitia devine omogena.
Turnati amestecul intr-o strecuratoare deasa si treceti-l prin aceasta, intr-un bol.
Umpleti pahare de plastic obisnuite, in proportie de ¾ , cu compozitia fina obtinuta prin strecurare.
Feliati potrivit de subtire limetele si puneti cate o felie (cu sare pe margini) in fiecare pahar, peste amestecul cu pepene.
Introduceti un betisor de inghetata sau coada unei lingurite in pahare, prin mijlocul feliilor de limeta.
Introduceti paharele la congelator peste noapte.
A doua zi, scoateti inghetata din pahare si serviti-o.