Pere coapte cu marmelada

Pere coapte cu marmelada

Pentru a desavarsi gustul perelor, puteti folosi nuci pisate sau alte ingrediente la alegere.

Acestea se introduc intr-un vas de yena si se pun la cuptor timp de 30 de minute.

Ingrediente:

500 grame pere, o lingura de unt,

2 linguri de marmelada de caise,

4 linguri de macaroane sau biscuiti sfaramati sau nuci tocate,

25 grame unt proaspat.

1

Se curata perele, se indeparteaza casuta cu samburi si se taie felii potrivit de subtiri.

2

Se unge bine cu unt o forma rezistenta la foc, se pun feliile de pere, deasupra marmelada de caise, subtiata cu putin sirop, apoi se presara patru linguri de macaroane pisate, nuci sau discuiti.

3

Deasupra se pun cateva bucatele de unt proaspat. Se da la cuptor o jumatate de ora. Nu se serveste prea fierbinte.

Etichete: pere coapte, pere, marmelada

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Desi marmelada de prune este cea mai cunoscuta, dupa o reteta similara se pregateste si marmelada de...
Parul este un pom fructifer foarte raspandit in Romania, desi este la origine din Asia. Nu multor...
Vrei un desert rapid si simplu de facut, pe care il vor adora mai ales cei mici?...