Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru a desavarsi gustul perelor, puteti folosi nuci pisate sau alte ingrediente la alegere.
Pentru a desavarsi gustul perelor, puteti folosi nuci pisate sau alte ingrediente la alegere.
Acestea se introduc intr-un vas de yena si se pun la cuptor timp de 30 de minute.
Ingrediente:
500 grame pere, o lingura de unt,
2 linguri de marmelada de caise,
4 linguri de macaroane sau biscuiti sfaramati sau nuci tocate,
25 grame unt proaspat.
Se curata perele, se indeparteaza casuta cu samburi si se taie felii potrivit de subtiri.
Se unge bine cu unt o forma rezistenta la foc, se pun feliile de pere, deasupra marmelada de caise, subtiata cu putin sirop, apoi se presara patru linguri de macaroane pisate, nuci sau discuiti.
Deasupra se pun cateva bucatele de unt proaspat. Se da la cuptor o jumatate de ora. Nu se serveste prea fierbinte.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.