Pere coapte cu marmelada

Pere coapte cu marmelada

Pentru a desavarsi gustul perelor, puteti folosi nuci pisate sau alte ingrediente la alegere.

Acestea se introduc intr-un vas de yena si se pun la cuptor timp de 30 de minute.

Ingrediente:

500 grame pere, o lingura de unt,

2 linguri de marmelada de caise,

4 linguri de macaroane sau biscuiti sfaramati sau nuci tocate,

25 grame unt proaspat.

1

Se curata perele, se indeparteaza casuta cu samburi si se taie felii potrivit de subtiri.

2

Se unge bine cu unt o forma rezistenta la foc, se pun feliile de pere, deasupra marmelada de caise, subtiata cu putin sirop, apoi se presara patru linguri de macaroane pisate, nuci sau discuiti.

3

Deasupra se pun cateva bucatele de unt proaspat. Se da la cuptor o jumatate de ora. Nu se serveste prea fierbinte.

Etichete: pere coapte, pere, marmelada

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Desi marmelada de prune este cea mai cunoscuta, dupa o reteta similara se pregateste si marmelada de...
Ai mancat vreodata pere impachetate? Daca nu, e timpul sa o faci. Sunt foarte gustoase si se...
Pentru aceasta reteta se folosesc aceleasi ingrediente ca pentru perele cu crema de vanilie, cu mentiunea ca...