Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Aroma de cafea ofera inghetatei un gust deosebit.
Aroma de cafea ofera inghetatei un gust deosebit.
Afla cum se prepara inghetata de cafea, urmand pas cu pas indicatiile din reteta.
Ingrediente:
- 6 oua,
- 250 g zahar,
- 9 dl lapte,
- un dl cafea concentrata.
Mod de preparare:
Se freaca ouale cu zaharul.
Se amesteca cu laptele la care s-a adaugat cafeaua foarte concentrata.
Se strecoara printr-o sita deasa.
Se pune cratita cu compozitia pe foc potrivit, amestecand pana se ingroasa, astfel incat scotand lingura, pe ea sa ramana un strat subtire de crema.
Se da la o parte, amestecand din cand in cand pana se racoreste, se toarna in serbetiera si se ingheata la congelator.
Mod de servire:
Inghetata de cafea se poate servi in cupe cu bucatele de alune, stafide sau boabe de cafea.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.