Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Reteta de baza pentru aluatul fraged are cinci ingrediente esentiale care dau o consistenta moale acestui tip de aluat.
Reteta de baza pentru aluatul fraged are cinci ingrediente esentiale care dau o consistenta moale acestui tip de aluat.
Desi se prepara in doar cateva minute, aluatul fraged nu poate fi folosit imediat, ci doar dupa ce a stat la rece cateva ore.
Ingrediente:
300 grame faina,
200 grame unt,
100 grame zahar,
un ou,
un praf de sare.
Mod de preparare:
Se cerne faina pe masa de aluat.
Se pun la mijloc untul, zaharul, oul si sarea.
Se framanta bine, se aduna ca o minge si se lasa cateva ore la rece.
Mod de folosire:
Acest aluat poate fi folosit la torturi, diferiti biscuiti, etc.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.