Fursecuri Piersici. Ingrediente:
– 400 grame de faina;
– 100 grame de unt la temperatura camerei;
– 2 oua;
– 60 grame de smantana fermentata (2 linguri);
– 100 grame de zahar;
– un praf de bicarbonat de sodiu;
– un praf de sare.
Fursecuri Piersici. Ingrediente pentru umplutura:
– dulceata;
- lapte condensat;
- nutella/ciocolata.
Fursecuri Piersici. Ingrediente pentru decor:
– suc de morcov;
- suc de sfecla rosie.
Fursecuri Piersici. Mod de preparare:
- bate ouale cu zahar, pana in momentul in care compozitia devine pufoasa si se deschide la culoare.
- adauga untul moale, smantana, bicarbonatul intr-un vas si amesteca, pana la omogenizare.
- adauga compozitia de oua si amesteca apoi cu ajutorul mixerului.
- incorporeaza jumatate de cantitate de faina, adauga sare, amesteca, adauga faina ramasa in doua etape si framanta aluatul pe suprafata de lucru data cu faina.
- imparte aluatul in 20 bucati.
- rotunjeste fiecare bucata.
- aplatizeaza fiecare bucata pe o parte.
- asaza bucatile de aluati pe tava tapetata cu hartie de copt.
- introdu tava in cuptorul preincalzit pana la 180 grade Celsius pentru 20 minute.
- scobeste mijlocul, umple fursecurile cu dulceata si lipeste-i cate 2.
- unge fursecurile cu suc de morcov, pe alocuri cu suc de sfecla rosie, apoi trece-i prin zahar.
Spor la treaba si pofta buna!
Citeste si: Cum sa faci fursecuri Ochi de Inger