Cum sa faci TARTA cu COACAZE negre

Cum sa faci TARTA cu COACAZE negre

Tarta cu coacaze negre reprezinta un desert minunat, numai bun pentru un inceput de primavara atat de asteptat!

Ingrediente crusta:

- 120 grame de faina alba;

- 90 grame de unt (85% grasime);

- 3 linguri de apa rece;

- o lingurita de zahar;

- o priza de sare.

Ingrediente umplutura:

- 250 grame de coacaze negre (congelate, daca nu ai proaspete);

- 60 grame de zahar;

- 7 grame de amidon;

- o jumatate de lingurita pasta de vanilie (sau miezul de la o jumatate de pastaie vanilie);

- 70 mililitri de smantana pentru frisca (35% grasime);

- 30 mlilitri de lapte;

- un ou.

Mod de preparare:

- tine apa pentru crusta la congelator cu 15 minute inainte de a o folosi.

- pune faina, zaharul si sarea in robot.

- adauga jumatate din unt, taiat cubulete, si mixeaza la viteza medie pana arata ca pesmetul.

- adauga si restul de unt, taiat cubulete, si mixeaza, din nou, la viteza medie, de data aceasta mai scurt, doar pana untul e amestecat cu faina si raman bucatele mari cat bobul de mazare.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Orice gospodina veritabila a preparat, macar o data, o tarta. In general, asociem acest tip de mancare...
In mod normal, orice tarta este preparata pe baza de oua. Pentru toti cei care nu consuma,...
Tarta cu spanac, branza si marar este o reteta usor de preparat, iar rezultatul este de-a dreptul...