Iata cum se fac aceste fursecuri:
Ingrediente (pentru 24-36 de fursecuri)
- 1 cutie de 500g de premix de tort;
- 2 oua;
- 1/2 cana de ulei vegetal;
- 1 lingurita concentrat de vanilie (optional);
- 350 grame fulgi de ciocolata;
- 3/4 cana de nuci.
Mod de preparare
Preincaziti cuptorul la 180ºC. Ungeti tavile de copt cu ulei si tapetati-le cu hartie cerata.
Amestecati premixul de tort, 2 oua, ½ cana de ulei vegetal si o lingurita de concentrat de vanilie (optional) intr-un bol mare, cu ajutorul unei linguri de lemn.
Adaugati fulgi de ciocolata sau nuci. Puteti transforma fursecurile in unele „ de casa”, adaugand ce ingrediente doriti.
Cu ajutorul unei linguri, portionati fursecurile cate 12 de bucati pe o tava. Acestea se vor intinde la copt, asadar este indicat sa lasati distanta intre ele.
Coaceti fursecurile timp de 8-10 minute. Daca cuptorul coace inegal, intoarceti tava la jumatatea timpului.
Lasati furscurile sa se raceasca si apoi dezlipiti-le de pe hartia de copt, cu ajutorul unei spatule. Daca doriti, le puteti acoperi cu o glazura, care sa se potriveasca cu premixul de tort folosit.